TIL HOVEDSIDEN. TIL PORTEFØLJE. Rutetider M/F Jutøya.
TIL DAGROS PÅ FACEBOOK.
TIL UTLEIEPRODUKTER. TIL TJENESTER.
TIL SIDEN VEIERLAND FESTIVALEN. TIL NØTTERØY KOMMUNES HJEMMESIDE.
TIL RIS OG ROS SIDEN. TIL DIVERSE TING.Dagros Kafe - Beskrivelse.

I Nøtterøy kommune, mellom Tjøme og Sandefjord, på den idylliske øya Veierland, finner du den sjarmerende kafen Dagros med kiosk.

Dagros innehar alle rettigheter og byr på uteservering med småretter, middagsretter, varm og kald drikke. Ved uteserveringen er det plass til ca 80 personer. Der er også mulighet for leie av tennis timer og minigolf.

Veierland er 4,2 kvadratkilometer stor, og har ca 150 innbyggere. Øya er bilfri, her er ingen asfalt, bare grusveier og koselige skogsstier. Øya har en frodig natur og har mange flotte turstier som egner seg godt for både voksne og barn , enten til fots eller på sykkel

Ønsker dere å ta turen ut til øya Veierland, kan dere bestille taxibåt ved å berstille på tlf: 905 68 405 eller ta fergeforbindelsen JUTØYA: http://www.veierland.org/ferga/rutetider.pdf

Turen til Veierland med ferge tar ca 10-15 min. Dagros ble startet i 1992 og ble drevet av Anne Torgersen inntil hun døde i 2010. Det er Tor Jakobsen sammen med Tom Aare som står for driften.

 

 
Her er et bilde fra sommeren 2012, hvor det var en fin dag. I tilegg til salg av mat og drikke, arrangeres det innimellom artister som kommer og spiller for de mange gjestene som har funnet veien hit.

Alle er hjertelig velkommen til Dagros Kafe, når de måtte ønske dette i sommerhalvåret. I tilegg til Kafeen, er det mange flotte turstier på øya, hvor man kan rusle rundt å se på den flotte naturen vi har på Veierland. Det er også mange flotte hytter og andre byggninger å se på øya.

 
Her er menyen fra sommeren 2012. Det vil være omtrent den samme menyen for 2013 også.
     

 

 

Rutetider M/F Jutøya.